Photoshoot în Venice Beach – Skater Girl

August 2, 2017

   Ieri am fost in Venice Beach, California sa facem niste poze.  Mai intai am mers cu Kristina, (o prietena buna de-a mea) la aeroportul din LA (LAX), iar de la aeroport, am condus pana in Venice Beach unde m-am intalnit cu alti prieteni.

    Am mers spre plaja si am cautat niste locatii pentru poze. Plaja din Venice Beach e foarte interesanta, e mai artsy, o combinatie de graffiti si palmieri.

  Mai intai am facut pozele cu skateboardul. Stii cum e cand vrei sa faci ceva de mult, mult timp si cand in sfarsit vine momentul oportun, iei skate-ul si zici ca you own this s#*%t…:)) Cel mai mult imi plac pozele cu haine casual si lejere, gen blugi largi si curele mari. 

 A doua locatie pentru poze a fost aproape de apa. Erau niste valuri imense care se loveau de stanci. Pacat ca in oceanul Pacific apa este foarte rece si nu poti sa faci baie, sunt mai mult surferi in apa.

Iar a treia locatie a fost undeva pe boardwalk, chiar inainte sa se intunece. Sunt multe plaje aici in California si fiecare e diferita si frumoasa in felul ei.

    Am sa incep sa si filmez de acum incolo locurile prin care merg si am sa pun pe Youtube, dar mai trebuie sa imi fac curaj :))) Daca vreti, urmariti-mi Instagram Stories @LA_STYLE_TV, acolo filmez zilnic ce fac.

   Sper sa va placa pozele, fotograful e un prieten bun, las aici Instagramul lui: https://www.instagram.com/adrian_c_photography/

  Va pup tareee!!!!

 Ana

 

More about anabelle

Welcome to the world of fashion and fun! I’m Anna, a fashion lover that will guide through this fascinating world of style, trends, fashion shows, and of course the most interesting news.